Kenniscentrum

In het kenniscentrum wordt de jarenlange ervaring van Veiligezorg® en Veilige Publieke Taak (VPT) toegankelijk gemaakt voor alle zorginstellingen. U vindt hier beschrijvingen van beide aanpakken, praktijkvoorbeelden en praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Hebt u een vraag waarop u het antwoord niet vindt op deze site? Dan kunt u terecht bij onze helpdesk: helpdesk@veiligezorg.nl of 070 376 58 71.

Zoeken in het kenniscentrum

Verfijn uw zoekactie

»

Resultaten

144 resultaten gevonden met “”
Resultaten 1 tot 8 van 144
Beleid aanpak pesten Franciscus laatst bijgewerkt: 29-07-2016

Richtlijn over de aanpak van pesten St. Franciscus Gasthuis & Vlietland

Meer info

Trainingsbureau Agressietrainingen laatst bijgewerkt: 28-06-2016

Lijst met trainingsbureaus die agressietrainingen/weerbaarheidstrainingen geven ten behoeve van Veiligezorg.

Meer info

In dit convenant zijn afspraken opgenomen tussen politie, OM, gemeente en zorginstellingen in de regio Rijnmond.

Meer info

Convenant van de regio Amsterdam, Diemen en Zaanstreek-Waterland. In dit convenant zijn afspraken opgenomen tussen Ziekenhuizen, GGZ-instellingen, GGD, GHOR, Ambulance, OM, Nationale Politie en Koninklijke Marechaussee Schiphol.

Meer info

Modelconvenant Veiligezorg laatst bijgewerkt: 03-06-2016

Model van een convenant waarin afspraken gemaakt worden tussen politie, OM, gemeente en zorginstellingen. Dit convenant is aan te passen naar de eigen situatie.

Meer info

Deze folder is door Ambulancezorg Nederland ontwikkeld om Regionale Ambulancevoorzieningen (RAV’s) van elkaar te laten leren en elkaar te inspireren. RAV’s zijn zeer actief daar waar het gaat om de preventie van agressie en geweld. Zo maken RAV’s hierover afspraken in de eigen regio, treffen ze diverse maatregelen en zijn al veel hulpmiddelen ontwikkeld om agressie en geweld tegen ambulancehulpverleners terug te dringen. In deze folder vertellen vijf RAV’s over de aanpak die zij hebben ontwikkeld om agressie en geweld terug te dringen.

Meer info

In Ziekenhuis St Jansdal is Veiligezorg® van toepassing. Het uitvoeringsprotocol Agressie en Geweld beschrijft de werkwijze bij Agressie en Geweld tot in detail, hiermee wordt voor alle betrokkenen binnen het St Jansdal duidelijkheid gegeven over de aanpak Veiligezorg.

Meer info

Protocol waarschuwing en ontzegging - CWZ laatst bijgewerkt: 12-02-2016

Handhaving van de huisregels draagt bij aan een veilige omgeving. Dit protocol van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis geeft aan hoe te handelen wanneer bezoekers de huisregels overtreden. Bestemd voor alle medewerkers, beveiligers, leidinggevenden, hoofd juridische zaken, raad van bestuur.

Meer info

Resultaten 1 tot 8 van 144
Gefinancierd door:
  • CAOP
  • Min. van Bzk
  • Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen